

## MYANMAR AGRO EXCHANGE PUBLIC LIMITED.

No.262-264, Pyay Road, Dagon Centre (1), Block (A), 4th Floor, Sanchaung Township, Yangon, Myanmar.

Tel: 95-1-503928, 503929, 514226

Fax: 95-1-516616

၂၀၁၉ခုနှစ်၊ ဇူလှိုင်လ (၂၀) ရက်နေ့တွင် ကျင်းပပြုလုပ်ခဲ့သော အထူး အထွေထွေ အစည်းအပေးနှင့် တတိယအကြိမ် နှစ်ပတ်လည် အထွေထွေ အစည်းအပေး၌ အတည်ပြုခဲ့သည့် ဆုံးဖြတ်ချက်များအား အသိပေး ကြေညာခြင်း

ရက်စွဲ။ ။ ၂၀၁၉ ခုနှစ်၊ ဩဂုတ်လ ( ) ရက်။

မြန်မာ အက်ဂရို အိတ်(စ်)ချိန်း အများနှင့် သက်ဆိုင်သော ကုမ္ပကီလီမိတက်၏ ဒါရိုက်တာအဖွဲ့သည် ၂၀၁၉ ခုနှစ်၊ ဇွန်လ(၂၀)ရက် နေ့စွဲဖြင့် ထုတ်ပြန်ထားသော အထူး အထွေထွေ အစည်းအပေးနှင့် တတိယအကြိမ် နှစ်ပတ်လည် အထွေထွေ အစည်းအပေးတွင် ဆောင်ရွက်မည့်ကိစ္စများ အသိပေးကြေညာချက်တွင် ထည့်သွင်းဖေါ်ပြထားသည့် အောက်ဖော်ပြပါ ဆုံးဖြတ်ချက်များအား ၂၀၁၉ ခုနှစ်၊ ဇူလှိုင်လ (၂၀) ရက်နေ့တွင် ပြုလုပ်ခဲ့သော ကုမ္ပကီ၏ အထူး အထွေထွေ အစည်းအပေးနှင့် တတိယအကြိမ် နှစ်ပတ်လည် အထွေထွေ အစည်းအပေးတွင် အစုရှယ်ယာရှင်များမှ သဘောတူ ဆုံးဖြတ်ခဲ့ကြောင်း အသိပေးကြေညာအပ်ပါသည်။

## အထူးဆုံးဖြတ်ချက်

ရလဒ်

၁။ ကုမ္ပကီ၏ မြန်မာအမည်ကို "မြန်မာအက်ဂရို အိတ်(စ်)ချိန်း အများနှင့်သက်ဆိုင်သော ကုမ္ပကီလီမိတက်" အဖြစ် ပြောင်းလဲခြင်း နှင့် မြန်မာနိုင်ငံကုမ္ပကီများဥပဒေ ၂၀၁၇ အရ အသစ်ပြန်လည်ရေးဆွဲထားသည့် မြန်မာ အက်ဂရို အိတ်(စ်)ချိန်း အများနှင့်သက်ဆိုင် သော ကုမ္ပကီလီမိတက် (MAEX)၏ ဖွဲ့စည်းပုံအခြေခံစည်းမျဉ်းအား အတည်ပြုရန်။ အတည်ပြုသည်

## သာမန်ဆုံးဖြတ်ချက်များ

اال

၁။ ဒါရိုက်တာအဖွဲ့ ၏ အစီရင်ခံစာ၊ ၂၀၁၈ ခုနှစ် မတ်လ(၃၁)ရက်နေ့ နှင့် ၂၀၁၉ ခုနှစ် မတ်လ(၃၁)ရက်နေ့ရှိ ဘဏ္ဍာရေးရှင်းတမ်း နှင့် စာရင်းစစ် အစီရင်ခံစာများအား အတည်ပြုရန်။ အတည်ပြုသည်

ကုမ္ပကီ၏ ဒါရိုက်တာအဖွဲ့အတွက် ဒါရိုက်တာအဖွဲ့ပင်များအား ရွေးချယ်ခန့်အပ်ရန်။

အတည်ပြုသည်

- (က) မြန်မာနိုင်ငံ ကုမ္ပဏီများဥပဒေပုဒ်မ ၁၇၃(ခ)အရ ဒါရိုက်တာဦးရေ သုံးပုံတစ်ပုံ-အလှည့်ကျ အငြိမ်းစားယူ/နှတ်ထွက်ရန် သက်တမ်းစေ့သည့် ဒါရိုက်တာများ ဖြစ်သော ဦးပင်းအောင်၊ ဦးစစ်လွင်၊ ဦးဘုန်းဘုန်းနိုင်၊ ဦးမင်းစိန် တို့ နှတ်ထွက် ကြပြီး ပြန်လည်အရွေးခံကြပါသည်။ ၄င်းတို့ (၄)ဦးသည် ဒါရိုက်တာအဖြစ် ပြန်လည် အရွေးခံခဲ့ရပါသည်။
- (ခ) ထို့ကြောင့် ၂၀၁၉-၂၀၂၀ ခုနှစ်အတွက် တာဂန်ယူမည့် အစုရှယ်ယာရှင် ဒါရိုက်တာများမှာ အောက်ပါအတိုင်းဖြစ်ပါသည်။

- ၁။ ဦးလင်းအောင်
- ၂။ ဦးစစ်လွင်
- ၃။ ဦးအောင်ဇော်ဦး
- ၄။ ဦးသူရိန်အောင်
- ၅။ ဦးဘုန်းဘုန်းနိုင်
- ၆။ ဒေါ်ရန်လင်း
- ၇။ ဦးမင်းစိန်
- ၈။ ဒေါ်အေးအေးအောင်
- ၉။ ဦးရဲဘုန်းလှိုင်
- ၁ဂ။ဦးစိုင်းထွန်းဂင်း
- ၁၁။ဦးကျော်ဇောအောင်
- (ဂ) လွတ်လပ်သော ဒါရိုက်တာများမှာ အောက်ပါအတိုင်းဖြစ်ပါသည်။
  - ၁။ ဦးတင်ထွဋ်ဦး
  - ၂။ ဦးအောင်ညွှန့်
  - ၃။ ဒေါက်တာဇော်ဦး
- (ဃ) ရန်ကုန်မြို့တော် စည်ပင်သာယာရေး ကိုယ်စားပြု ဒါရိုက်တာမှာ-
  - ၁။ ဦးသောင်းတင် ဖြစ်ပါသည်။

၃။ ၂၀၁၉ ဘက္ကာနှစ် (၁-၄-၂၀၁၉ ရက်နေ့မှ ၃၀-၉-၂၀၁၉ရက်နေ့ထိ) နှင့် ၂၀၁၉-၂၀၂၀ အတွက် ကုမ္ပကီ၏ ပြင်ပစာရင်းစစ် အဖွဲ့အဖြစ် Win Thin & Associated Audit Firm အား ခန့်ထားနိုင်ရန် နှင့် စာရင်းစစ် ပင်ရောက်စစ်ဆေးချိန်တွင် စစ်ဆေးရမည့်လုပ်ငန်း ပမာဏအလိုက် စာရင်းစစ်ဆေးခနှန်းအား ဒါရိုက်တာအဖွဲ့မှစီစစ်ဆုံးဖြတ်ချက်များအား အတည်ပြုရန်။

အတည်ပြုသည်

ဦးကျော်<del>လေ</del>အောင်

အတွင်းရေးမှူး

ဒါရိုက်တာအဖွဲ့